آموزش محاسبه خطوط کاماریلا Camarilla
خطوط کاماریلا نیزبه نوعی ساپورت و رزیستنس می باشند. با اینکه فرمول محاسبه و نحوه استفاده از این خطوط با خط های پیوت متفاوت است اما کلیات آنها در استفاده از ساپورت و رزیستنس یکسان است. در خطوط کاماریلا هشت خط برای هر روز محاسبه می شود که عموما از 2خط آن استفاده می گردد فرمول محاسبه هشت خط کاماریلا به ترتیب زیر می باشد.
H4=((High-Low)*(1.1/2)) + Close
H3=((High-Low)*(1.1/4)) + Close
H2=((High-Low)*(1.1/6)) + Close
H1=((High-Low)*(1.1/12))+ Close
L1=Close-((High-Low)*(1.1/12))
L2=Close-((High-Low)*(1.1/6))
L3=Close-((High-Low)*(1.1/4))
L4=Close-((High-Low)*(1.1/2))
کار با خطوط کاماریلا
معمولا محاسبه 2خط از 8خط در مورد خطوط کاماریلا حائز اهمیت هستند. در صورت صعود قیمت خط هایH3 وH4 و در صورت نزول قیمت خطوط L3 وL4 حائز اهمیت هستند. کسانی که از خطوط کاماریلا استفاده می کنند عقیده دارند که قیمت در اغلب روزها توانایی عبور از خطوطL3 وH3 را ندارد و در بازه ای بین این دو خط باقی می ماند. این افراد بر این اساس، با رسیدن قیمت به هر کدام از این دو خط در جهت بازگشت به سمت مخالف، وارد بازار می شوند.
اما در روزهایی که بازار دارای روند قوی می باشد با شکسته شدن خطوطL3 وH3 صبرمی کنند تا قیمت به خطوطL4 وH4 نیز برسد. سپس از آنجا در جهت روند اصلی وارد معامله می شوند.در شکل زیر قیمت ابتدا به خطH3 می رسد و با فشار فروشندگان به سمت خطL3 حرکت می کند.مشاهده می شود قیمت از خطL3 رد نمی شود و خریداران در ادامه روز حتی قیمت را از خطH3 وH4 رد می کنند.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
مقایسه بازار فارکس و بازار سهام
ایمن سازی ریسک از طریق فارکس ، یعنی حفاظت از سرمایه ها در مقابل تغیرات نامطلوب نرخ ها
دو نوع ایمن سازی عبارتند از: ایمن سازی خریدار و ایمن سازی فروشنده
دیدگاهتان را بنویسید